Toscaanse Bruiloft

Toscaanse Bruiloft, nieuwe romantische komedie, sinds kort in de bioscopen

Toscaanse Bruiloft is een nieuwe komedie van de Nederlandse regisseur Johan Nijenhuis. De film werd twee maanden lang haast volledig op locatie in Toscane opgenomen en speelt zich af op een schitterend landgoed in Impruneta, in de Chianti-streek dicht bij Florence. De film laat je dromen van warme Toscaanse avonden, heerlijke pasta’s met een lekker glaasje Chianti-wijn, een Spritz op een leuk, schilderachtig terrasje, een ritje met een Vespa, een bezoekje aan Pisa, Siena of Florence ...

In de film Toscaanse Bruiloft runt Sanne samen met haar ouders Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Toscane, een schitterende streek en de ideale plek om je droombruiloft te vieren. In Casa Matrimonio komen gasten bij elkaar om het leven en de liefde te vieren. Een Toscaanse bruiloft is voor alle gasten het hoogtepunt van hun verblijf. Voor sommigen is het landgoed bekend terrein en zij komen er wel heel graag, want trouwen doe je immers maar … twee keer.

De titelsong van de film Toscaanse Bruiloft is een nummer van de jonge Italiaanse zangeres Annalisa. "Tutto Sommato" - zo heet het nummer - is zeer aanstekelijk en belooft een grote hit te worden. Annalisa is in Nederland en België nog niet zò bekend maar in Italië heeft ze al een aantal hits op haar palmares. Vorig jaar nam deze 28-jarige artieste deel aan het bekende Italiaanse liedjesfestival San Remo waar ze 9de eindigde.

In de film spelen: S
ophie van Oers (Sanne), Jan Kooijman (Jeroen), Lieke van Lexmond (Lisa), Diederik Ebbinge (Bob), Martine Sandifort (Bella), Dirk Zeelenberg (Koos), Simone Kleinsma (Marla), Ernst Daniël Smid (Tom), Matteo van der Grijn (Camillio), Carolien Spoor (Dominique), Ruud Feltkamp (Erik).


http://www.alba-toscana.nl/st/103/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.