Bruiloften in Toscane

Volgens een onderzoek door Jfc, een bedrijf gespecialiseerd in toerisme, zijn in 2012 meer dan zesduizend buitenlandse koppels getrouwd in Italië, waarvan bijna de helft in de regio Toscane. Dat maakt Toscane de meest geliefde plaats in Italië om het ja-woord te geven.

Toscane is al vele jaren één van de favoriete plekken om er een huwelijksfeest te geven, zowel voor buitenlandse als Italiaanse koppels. 
Uiteraard zijn het vooral de VIP bruiloften die tot de verbeelding spreken zoals het huwelijk van het Amerikaanse model Kim Kardashian en Kanye West, de Nederlandse voetbal-ster Wesley Sneijder, de Italiaanse zanger Jovanotti en van verschillende leden van de Europese vorstenhuizen. Vele sterren en jetsetters bekend van de film-, muziek- of sportwereld kiezen ervoor om in Toscane te trouwen.

Een plaats die veel koppels aantrekt is l'Albero d'Oro in Lucignano. Deze Gouden Boom wordt ook l'Albero della Vita of l'Albero dell'Amore genoemd. Dit 15de eeuws kunstwerk, waaraan meer dan honderd jaar werd gewerkt, werd in de Middeleeuwen aanzien als het symbool voor de eeuwige liefde en dat is dus een goede reden om voor dit kostbaar kunstwerk het ja-woord te geven. 

Villa's met zwembad voor 26-31 personen in Sansepolcro Arezzo ToscaneGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.