Bekend volk in Toscane

Wat doen Mister Bean en Nick Mason, de drummer van Pink Floyd, op een doordeweekse dag in mei op een terrasje in Toscane, meer bepaald in het relatief kleine stadje Roccastrada in de streek Maremma? Zoals je op de foto kunt zien drinken ze er rustig een koffietje in de Toscaanse zon.

De populaire Engelse komische acteur, Rowan Atkinson, beter bekend als Mister Bean, is in Italië, samen met onder andere de drummer van Pink Floyd en vele anderen, voor een bijeenkomst van verzamelaars van auto's van het merk McLaren. De tour doorkruist heel Italië om er de mooiste plekjes te verkennen. Natuurlijk staat ook een bezoek aan Toscane en de streek Maremma op het programma. 
 
Enkele dagen geleden in Val di Cecina, in de provincie Pisa, meer bepaald nabij Saline di Volterra, gebeurde er overigens een ongeval met één van de prachtige luxe wagens. Een Amerikaanse miljonair verloor de controle over zijn wagen, een McLaren F1 en belandde tegen een boom. Van de wagen blijft niet veel meer over en de bestuurder werd met een helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Pisa. Onder meer Rowan Atkinson, die net achter de onfortuinlijke man reed, hielp de bestuurder uit zijn wagen. De toestand van het slachtoffer zou al bij al niet ernstig zijn. In 2011 crashte Rowan Atkinson zelf met zijn McLaren F1 in Engeland in de buurt van zijn woonst.
Foto "die Tageszeitung"
Mr. Bean is trouwens redelijk actueel in Italië, sinds de nieuwe premier Matteo Renzi vaak met de Engelse komiek vergeleken wordt.http://www.alba-toscana.nl/st/49/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.